Tíz esztendős az Echo Televízió

Széles Gábor: “Segítsük az emberek tárgyi ismereteinek bővítését”

 

Tizedik születésnapját ünnepelte pénteken az Echo Televízió. Az ünnepségen Széles Gábor tulajdonos arról beszélt, továbbra is az a cél, hogy az emberek jobban értsék a politikai folyamatokat, és a televízió a jobboldali értékrendet közvetítse a nézőknek.
kép-2
„Ugyanúgy kell tovább folytatni a munkát az Echo TV-nél és a Magyar Hírlapnál, ahogy azt az elmúlt tíz évben tettük. Azon kell dolgoznunk, hogy minél fontosabb szereplői legyünk a magyarországi médiavilágnak, minél inkább mi határozzuk meg az emberek gondolkodását, és olyan polgári-keresztény értékrendű kormány legyen hatalmon, amelyet mi szeretnénk, ne pedig olyan, amelyet az ellenzék akar” – mondta Széles Gábor tulajdonos az Echo TV tizedik születésnapján tartott ünnepségen.
Elsődleges célnak nevezte, hogy az Echo TV és a Magyar Hírlap alkotta médiacsalád által közvetített tartalmak elgondolkodtassák az embereket. Hozzátette, meggyőződése, hogy az elmúlt tíz évben az emberek gondolkodásának alakításában az Echo TV-nek nagyon nagy szerepe volt. A jobbító szándék vezette a televíziót, hogy a nézők a múlt és a jelen teljes valóságát ismerhessék meg: „Ha valaki ismeri a saját múltját és a jelenét, akkor a jövőjére vonatkozóan is jobb döntéseket tud hozni” – mondta.
kép-1

Széles Gábor vázolta a Magyar Hírlapnál és az Echo TV-nél a közeljövőben tervezett fejlesztéseket is. Közölte, hogy a napilapnál hamarosan lecserélik a számítógépállományt és bővítik a szerkesztőségi gárdát. A televíziónál a tervezett technikai változtatásoknak köszönhetően a 21. századi igényeket kielégítően újul meg a stúdiótér, a kamerarendszer és a vezérlési technika. Emellett a műsorstruktúrában is várhatók változások, az aktuálpolitikai háttérműsorok szerepe megnő.

kép-2

Miki Tímea, az Echo TV vezérigazgatója elmondta, a csatorna programjai a nézői igényeknek megfelelően fognak változni. Továbbra is a Magyarországgal, a napi aktualitásokkal foglalkozó, elemző és értelmező műsorokra összpontosítanak.

(forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/36280/Tiz_esztendos_az_Echo_Televizio )