Fogási napló – Tisza-tó – 2015. augusztus

Tisza-tó - logó

 

 

Tisza-tó - 1

Egy újabb 10+ os

Nagy Zoltán tiszaderzsi horgászunk számos szép hallal jelentkezett már nyeremény játékunkra. Legutóbbi fogásáról a következőket írta:”Augusztus 10-én hajnal 4 órakor nagyon erős, füstölős kapással jelentkezett a képen látható Tisza-tó lakó. 20-25 perces kőkemény küzdelem után, végül sikerült egy fotó erejéig a szákba terelnem, e csodálatos 14,9 kilogrammos teremtményt.” Gratulálunk!

 

Tisza-tó - 2

Esti Compó

Hócza Tamást nem kis meglepetés érte pontyozás közben. Így emlékszik vissza nagy fogására: “Augusztus 5-én este 10 órakor a IX-es számú öblítőcsatornán nádi úszós pontyozás közben gyenge kapással jelentkezett be a 2,35 kg-os 47 cm-es compó. Akasztást követően egyből a nádasba vette az irányt, ahol a zsinórt feltekerte egy nádcsomóra, amiről sikerült leszedni. Majd pár perces fárasztás után a szákban kötött ki a hal. A fotó a reggeli órákban készült.”

 

Tisza-tó - 3

4 kg-os ponty 37 fokban

Farkas Dániel felsőtárkányi horgász fogási beszámolóját idézzük: “2015.08.08-án délután, meglepő módon a legnagyobb rekkenő hőségben sikerült fognom ezt a szép 4 kg-os pontyot 1 szem mézes kukoricával. A fárasztás nehézkes volt, a hal betört egy sűrű növénymezőbe de végül sikerült kifordítani és pár perc múlva megszákolni egy nagy kupac sulyommal együtt.”

 

Tisza-tó - 4

 

Sarudi 14,7 kilogrammos ponty – visszaengedve

Nagy Zoltán tiszaderzsi horgászunk augusztus 2-i horgászatának eredménye látható a fotón. Éjszaka három órakor gyenge kapással, de annál nagyobb ellenállással érkezett a gyönyörű, 14,7 kilogrammos ponty. Fotózást, mérlegelést követően visszanyerte szabadságát a méretes potyka. Gratulálunk!

 

(forrás: http://sporthorgasz.eu )