“VÉRTES” Kupa Vadász-Erdész Lövész Verseny – 2015.04.10

2015. április 10-én a Gyarmatpusztai lőtéren a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében először került sor a “VÉRTES” Kupa Vadász-Erdész Lövész Versenyre. A verseny alapvető célja az erdőgazdaságok hivatásos erdész és vadász dolgozói között a kapcsolatok ápolása és a lőkészség fejlesztése volt.

Kupák

Versenyszámok:

I. Trap lövészet 25 korongra

2. Korong vadászat 25 korongra

3. Álló cél vaddisznó 50 m-re, 10 lövés

4. Toronykakas 20 korong

Sorszám húzás

Fegyelem-Figyelem

“Ma az erdőgazdaságokban dolgozók versenyeznek a Gyarmatpusztai Lőtéren.  Így csapatépítő jellege is van a mai találkozónknak. Másrészről az ilyen lőversenyeknek van egy olyan hozadéka, hogy egyre tökéletesebbre fejlesszük a lőkészségünket, és nem a vadon gyakorolunk, hanem itt kinn a lőtéren.” – Dr. Bitay Márton Örs államtitkár.

Ez szép sorozat volt, gratulálok!

” A versenyen résztvevő kollégák az erdész szakmán belül egy olyan csoportot képviselnek, akik a fegyverekhez, a lövészethez az átlagtól jobban vonzódnak, mint a nagy többség. Van itt olyan kolléga, – éppen most találkoztam vele – aki már negyven éve aktívan űzi ezt a sportot. Ha el tudnak kapni egy jó szériát, akkor hibátlan teljesítményeket is fogunk majd látni.” – Kocsis Mihály vezérigazgató, Vértesi Erdő Zrt.

Sorban!

“Nagyon színvonalas lőtéren lett megrendezve a verseny. Szakmailag kitűnő volt a szervezés, szerintem mindenki jól érezte magát. A jövőben is szívesen el fogunk majd jönni, a második “VÉRTES” Kupa Vadász-erdész Lövész versenyre.” – Csapó Károly versenyző, Gyulaj Zrt.

Koncentráció

Koncentráció!

Én jövök

Szugerálás

Koncentráció.

Madárszemmel

Megmaradt

Itt a vége!

Végeredmény

Reggel hét óra

 

Filmünket 2015. április 26-án, vasárnap 11 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

www.fhmag.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo 

https://www.idokep.hu/horgasz

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz

v-2

https://www.facebook.com/PROGRAMOKHATVAN            

http://tavaszifesztival.hatvan.hu/