HUNTTROPHY.com – HAZAI VADÁSZ Kvíz – Decemberi kérdés

Tudás alapú játékunkban értékes nyereményeket nyerhetnek Nézőink, Olvasóink! A minden hónapban minden kvízjátékunkban helyesen válaszoló felhasználóink között a 2015-ös FEHOVA-n egy őzbakvadászatot sorsolunk ki 400 g agancssúlyig, valamint a Blaser Magyarország Kft. által fölajánlott limitált Zeiss bőr/lóden tradicionális hátizsákot.

ht-2

A decemberi kvíz kérdés:

A híres görög drámaíró, Aiszkhülosz nem hétköznapi életet élt, viszont – a korabeli legenda szerint – a halála is egyedi volt, hogyan történhetett az eset a monda szerint?

 

1.   Egy saskeselyű a hegyen, a sziklák között pihenő író kopasz fejét sziklának vélte és a magasból egy teknőst ejtett rá, hogy az állatot összetörje.

2.   Sivatagi bolyongásai közben, amikor a görög harcosok sírjait kereste, az egyik éjszaka felfalták a sakálok.

3.   Egy oázis partján pihent, amikor két hímoroszlán csatájára lett figyelmes. Szét akarta választani őket, azonban az állatok felfalták.

Saure Baseball

Ebben a hónapban, a Blaser Magyarország Kft. által fölajánlott, Mauser Baseball sapka kerül kisorsolásra a Hazai Vadász Kvíz kérdésben helyesen válaszoló felhasználóink között!

ht-1

A választ a www.hunttrophy.com vadászati közösségi oldalon a KVÍZ menüpont HAZAI VADÁSZ játék oldalán lehet megadni!

Sorsolás: minden következő hónap 5- ig! A nyertes nevét a sorsolást követően a www.hunttrophy.com HAZAI VADÁSZ játék oldalán tesszük közzé!

(szöveg és kép: HUNTTROPHY.com )