Backstage – Egy esős nyári nap az Alexandra Vadászháznál!

Egy esősnek induló augusztusi napon Barcs felé indult útnak a HAZAI VADÁSZ stábja. Célunk a SEFAG Zrt. Csokonyavisonta mellett található, rendkívül egyedi kialakítású Alexandra Vadászháza, és a Barcsi Erdészet gyöngyszeme, a Vitéz-Vadásztanya volt. Ebben a backstage cikkünkben az Alexandra Vadászházból kaphatnak ízelítőt Olvasóink, míg a Vitéz-Vadásztanyával a következőben foglalkozunk.

 

IMG_4746IMG_4749IMG_4748

 

 

 

 

 

 

 

 

Először az Alexandra Vadászházhoz vezető útra kanyarodtunk le, és a célegyenesbe érve meg is álltunk azonnal. Bár képről korábban már láttuk a közelmúltban épült impozáns épületet, mégis élőben megpillantva úgy éreztük, hogy azonnal fotóznunk, filmeznünk kell. A távolról, egyre közelebb haladva lassan fedeztük fel a vadászház egyedi geometriáját.

 

IMG_4677IMG_4678

 

 

 

 

 

 

 

A székely stílusú fatornyok valósággal vonzzák az ember szemét, és nehezen engedik el a csodaszép, tágas park, vagy az épület környezete felé. Azért sikerült leparkolnunk, Drávetcz Márton, az Alexandra Vadászház vezetője fogadta stábunkat. Segítségével, egy kitűnő kávé után hozzá is kezdtünk a környezet felfedezésének.

IMG_4671

Mintha az idő is ráérzett volna erre, és legnagyobb örömünkre kisütött – bár kicsit bágyadtan – a Napocska is. A váltakozó erősségű szél is jócskán lecsendesedett, sőt még az eső is szünetet “rendelt el”. Neki is indultunk a technikával, és körbejártuk az épületet, hogy minden oldalról készüljenek vágóképek.

 

IMG_4700IMG_4697

 

 

 

 

 

 

 

Meglepetésünkre a park egyik végén hatalmas, nádszegélyezett tavat fedeztünk fel, amelyet a park felőli részén egy nyugodt, csendes pihenőre hívogató pergola alól is megtekinthettünk. A Vadászház kívülről is nagyon impozáns, de a belső térvilága, hangulata és komfortja egészen rendkívüli.

 

IMG_4716IMG_4743IMG_4717

 

 

 

 

 

 

 

 

Tágas, szinte aulaszerű előtérbe lép be az idelátogató. Innen több szinten járhatja be a házat, és tekintheti meg a minden kényelemmel ellátott szobákat. Az akadálymentesített mozgás lehetőség mellett még arra is figyeltek a tervezők, hogy a lifthez legközelebbi szobát alakítsák ki a mozgássérült vendégek részére.

 

IMG_4721IMG_4722IMG_4719

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletesen feltérképeztük az Alexandra Vadászházat, azért, hogy kedvet csináljunk a vadásztársaknak: válasszák az idei idényben ezt a kényelmes, komfortos szállást. Természetesen a vadászati lehetőségekről is hamarosan beszámolunk majd!

 

Képtár:

IMG_4683

IMG_4691

 

IMG_4704IMG_4708IMG_4710

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4735IMG_4739IMG_4728

 

 

 

 

 

 

 

 

a3

 

Filmünket hamarosan láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag