Újra itt a TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztivál – Tamási – “Együtt az erdőben, együnk az erdőben!”

Újra itt a TRÓFEA Vadgasztronómiai Fesztivál, Tamási! Immáron VIII. alkalommal kerül megrendezésre a Miklósvári Parkerdőben 2014. MÁJUS 24-én, SZOMBATON!

t1
Kifejezetten család- és gyerekbarát programok, ahol szinte minden programlehetőség ingyenes és nyitott a látogatók számára! Ugrálóvár, gólyalábasok, egész napos preparálás, dámtrófea bemutató, véreb fajtabemutató, solymász bemutató, gyerekfoci, STIHL Timbersports Show, Irigy Hónaljmirigy és Dupla KáVé koncert.
10374501_447254035410775_7765188280620007862_n
Esti utcabál, elöltöltős- fekete lőporos fegyverek bemutatója, gyerek horgászverseny, egész napos főzőverseny, kézműves vásár, honfoglaláskori harci bemutató és élményudvar, fakörhinta, trambulin, lovaskocsikázás, vadaspark látogatás, stb, stb…Még felsorolni is nehéz!
t3
Nagyszerű napra készülhetünk! Kérünk minden vadászembert és nem vadászt is, hogy terjessze a hírt, hogy együtt lehessünk és együtt ehessünk az erdőben! Várunk mindenkit szeretettel!
.

A HAZAI VADÁSZ stábja filmet forgat a rendezvényen, melyet 2014. júniusban láthatnak majd Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://echotv.hu/hazai-vadasz

www.fhmag.hu

http://www.idokep.hu/erdomezo 

www.facebook.com/echotelevizio

www.facebook.com/fhmag

 

(szöveg és képek: HAZAI VADÁSZ )