Backstage – HAZAI VADÁSZ – Diana Vadászhölgy Klub

Az idén 10 éves Diana Vadászhölgy Klub tagjaival forgatott a napokban a HAZAI VADÁSZ stábja.

Bán Beatrix, Sípos Istvánné, Bíró Gabriella és Detky Jánosné felidézte a Klub alapítás körülményeit, az azóta eltelt idő eredményeit

Bán Beatrix, Sípos Istvánné, Bíró Gabriella és Detky Jánosné felidézte a Klub alapítás körülményeit, az azóta eltelt idő eredményeit

Vendéglátónk, a Diana és a Vadásznak teát gyártó Gyógytea Kft Sóskúton látott minket vendégül. Természetesen teázással indult a beszélgetés.

Természetesen teázással indult a beszélgetés

Természetesen teázással indult a beszélgetés

Bán Beatrix, Sípos Istvánné, Bíró Gabriella és Detky Jánosné felidézte a Klub alapítás körülményeit, az azóta eltelt idő eredményeit:

Természetesen teázással indult a beszélgetés

A Klubot a barátságra építettük, melyet közös szenvedélyünk, a vadászat iránt érzett szeretet és tisztelet kovácsol össze

A Diana Vadászhölgy Klub a Vadászati Kulturális Egyesület keretén belül, de annak önálló szekciójaként alakult meg 2003. október 29- én Budapesten, közel 150 vadászhölgy részvételével. A Klubot a barátságra építettük, melyet közös szenvedélyünk, a vadászat iránt érzett szeretet és tisztelet kovácsol össze. Működésünk során az ismerkedésre, a főzési tudományok és a viselkedési kultúra fejlesztésére, szakmai előadások, kiállítások, bemutatók, valamint közös vadászatok szervezésére kívánjuk a fő hangsúlyt fektetni.

Fontos célkitűzésünk, hogy megváltoztassuk a vadászatról kialakult negatív közvéleményt, a minden eddiginél durvább előítéleteket

Fontos célkitűzésünk, hogy megváltoztassuk a vadászatról kialakult negatív közvéleményt

Fontos célkitűzésünk, hogy megváltoztassuk a vadászatról kialakult negatív közvéleményt, a minden eddiginél durvább előítéleteket. Szeretnénk megmutatni, hogy a vadászat nem pusztán a lövés pillanatáról, hanem elsősorban a természet szeretetéről, a vad iránti tiszteletről, a vadállomány gondozásáról, de legfőképpen különleges, semmivel össze nem hasonlítható élmények, hangulatok összességéről szól. Bármennyire is az egész vadásztársadalmat érintő kérdés ez, úgy gondoljuk, hogy hölgyként talán hitelesebben tudjuk demonstrálni ezeket az értékeket.

Fontos célkitűzésünk, hogy megváltoztassuk a vadászatról kialakult  negatív közvéleményt

Szeretnénk megmutatni, hogy a vadászat nem pusztán a lövés pillanatáról szól!

A legfontosabb feladatunknak azonban azt tartjuk, hogy segítsünk a gyermekek nevelésében, tanításában. Számtalan programot szervezünk, melynek célja, hogy iskolás gyerekeket ismertessünk meg a természet csodáival, a vadászat értelmével, vagy akár egy szemétgyűjtés keretében arra, hogyan kell óvni, védeni környezetünket.

A legfontosabb feladatunknak azonban azt tartjuk, hogy segítsünk a gyermekek nevelésében, tanításában

A legfontosabb feladatunknak azonban azt tartjuk, hogy segítsünk a gyermekek nevelésében, tanításában

Kezdeményezésünk rendkívül sikeresnek bizonyult, hiszen ma már közel 260 taggal büszkélkedhetünk. A közösen eltöltött órák, napok alatt olyan barátság szövődött közöttünk, ami manapság igen ritka. Ez a kapcsolat ad nekünk erőt ahhoz, hogy sok-sok más feladatunk és kötelezettségünk mellett szervezzük a Klub életét, és méltó módon képviselhessük a magyar vadásztársadalmat is.

Teázzanak együtt a Diana Vadászhölgy Klub tagjaival, és tartsanak velünk   július 21-én, vasárnap 11 órakor, HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Teázzanak együtt a Diana Vadászhölgy Klub tagjaival, és tartsanak velünk augusztus 4-én, vasárnap 11 órakor, a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Biztatunk mindenkit, aki kedvet érez a közös munkához, de leginkább a közös szórakozáshoz, a közös vadászatokhoz, hogy csatlakozzon Klubunkhoz. Nem csak a vadászó hölgyeket, de a vadászfeleségeket, természetjárókat, természetet szerető hölgyeket is nagy szeretettel várjuk.”

Teázzanak együtt a Diana Vadászhölgy Klub tagjaival, és tartsanak velünk augusztus 4-én vasárnap 11 órakor, a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

( HAZAI VADÁSZ )