HAZAI HORGÁSZ – 2013. Áprilisi adás

Áprilisi pergetés | Method feederezés | Hazai Horgász hírek az Időképen | Pergető Suli

 

Method feederes technika

1-Method feederezés A hideg vizes, method feederes módszert – a Préri tavon – Jámbor Attila ismerteti. A method kosaras feederezés egyre népszerűbb. Nem véletlenül, hiszen nagyon egyszerű szerelék, amely könnyen kezelhető. Az egy véghorgos, gumigyöngyös kialakítás a kapásnál segíti a biztos akadást is.

A szerelési trükkök, az alkalmazott etetőanyagok és csalik részletes elemzése mellett a szezon elején esedékes felkészülési témák megoldására is válaszokat adunk. A szakmai alapossággal végzett felkészülés vizsgázik egy csípős, szeles, kora tavaszi napon.

 

Áprilisi pergetés

2-PergetésMedgyasszay Csaba pergető specialistaegy Tata melletti tavona legeredményesebb tavaszi pergető módszereket mutatja meg. Szeptemberi adásunkban emlékezetes balatoni balinozást láthattunk Csabától. Az idén hónapról hónapra  találkozhatunk majd vele. A mai műsorunkban nemcsak felszerelésekről, hanem csalivezetési technikákról is szó lesz. Megismerhetünk régi, bevált és a magyar horgászok által még kevésbé ismert műcsalit.

 

Horgász hírek az Időképen

3-IdőképBemutatjuk az www.idokep.hu új, horgászoknak szóló szolgáltatását. Kapásindex, várható időjárás, légnyomásváltozások, aktuális szakcikkek és még sok információ várja itt a horgászokat! Az SMS előrejelző szolgáltatással már foglalkoztunk korábbi adásainkban. Már sokan ismerik Nézőink közül.

A gyakorlatban bevált kezdeményezés sikerén felbuzdulva az Időkép.hu fejlesztésének köszönhetően újabb időjárási információhoz juthatunk a kifejezetten horgászoknak szóló aloldalon.

 

Pergető Iskola

4-Pergető SuliKörforgózásnál csak tekerni kell az orsót! Vagy mégsem? Biztos, hogy a technika és a csali, amivel tegnap fogtam, ma is jó? A hal nem eszik, vagy én csinálok rosszul valamit – esetleg nincs is hal?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ azok, akik részt vesznek az április elején indult Pergető Iskolában.

HAZAI HORGÁSZ TV Magazin április 14-én, vasárnap 11 órakor az ECHO TV csatornán!