Horgászjegy váltás SZÉP kártyával a FeHoVán

2014. február 13-16 között ismét megrendezésre kerül a 21. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás. Idén, rendhagyó módon a nagy akvárium melletti területen találkozhatnak társaságunk munkatársaival, ahol újra lehetőségük nyílik arra, hogy első kézből szerezzenek információt a Tisza-tavi horgászatot érintő kérdésekben. SZÉP kártyával rendelkezők figyelmébe ajánljuk, hogy a helyszínen lehetőséget biztosítunk horgászjegy váltásra.

fehova_2014_logo_kicsi_magyar

Az idei évben a FeHoVán lehetőség lesz a Tisza-tavi horgászjegyek SZÉP kártyával történő megváltására. Kérjük a kártyatulajdonosokat, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvassák el nekik szóló tájékoztatónkat.
A SZÉP kártya használatát megelőzően a következőkre hívjuk fel figyelmét:
– A kártya kizárólag aktiválás után használható.
– A kártya névre szól, ezért azt csak a kártya tulajdonosa használhatja felfizetésre.
– Amennyiben a horgászjegyet a SZÉP kártya tulajdonosa más nevére váltja, abban az esetben a jegy tulajdonosának  személyes jelenléte is szükséges a vásárlás során.
– A területi jegy váltásának feltétele a horgász személyes azonosítása, a tárgy évre érvényesített horgász egyesületi tagság és a tárgy évre szóló állami jegy.
– Kérjük, gondoskodjon a feltételek meglétéről mielőtt megérkezik hozzánk.
– A SZÉP kártya igénybe vétele előtt győződjön meg arról, hogy a kártyáján van-e a szabadidő alszámla (szabadidő zseb), ha igen, akkor azon rendelkezésre áll-e a megfelelő fedezet. Ezt csak a tulajdonos jogosult ellenőrizni.

A fizetés internetes kapcsolaton keresztül történik.

( forrás: www.sporthorgasz.eu )