2 x HAZAI VADÁSZ – 2015. augusztus 20-án!

Ha az esős időjárás miatt a mai napot otthon töltik Nézőink, Olvasóink, akkor kétszer is találkozhatnak a HAZAI VADÁSZ TV Magazinnal!

 

ECHO-TV csatorna – 12:30 óra – “Muzsikál az Erdő – 2015-ben”

Az ECHO-TV csatorna 12:30 órakor sugározza a “Muzsikál az Erdő – 2015-ben” rendezvényről készített filmünket. 2015. évben immár tizenkettedik alkalommal szerveződött a Príma díjas, “Nógrádikum” Díjas “Muzsikál az Erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozat. A programok a Mátra erdőségeiben kilenc helyszínen valósultak meg 2015. június 27-től július 5-ig kilenc napon keresztül, a Mátra lábától Kékestetőig.

Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

 

ECHO-TV csatorna – 18:30 óra – SZERZETESRENDI NAPOK Majkon és a Celli Szűz Mária kápolna átadása

Az ECHO-TV csatorna 18:30 órakor sugározza a “SZERZETESRENDI NAPOK Majkon és a Celli Szűz Mária kápolna átadása” rendezvényről forgatott filmünket. A Vértesi Erdő Zrt., a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ és a Székesfehérvári Egyházmegye együttes szervezésével rendezte meg Majkon a SZERZETESRENDI NAPOKAT 2015. június 20-án. A Vértesi Erdő Zrt. saját forrásból és adományokból felújította az Esterházy család által épített barokk kápolnát, melyet a rendezvény ünnepélyes megnyitóját követően, a mise után Spányi Antal püspök úr áldott meg.

“Az erdésznek hivatásból kell a múlttal foglalkoznia.” – “Egy lelket emelő esemény ez, ahol sok ember gyűlt össze, együtt énekelve, imádkozva. Zarándok menetbe jöttünk erre a helyre. A hívő emberek egységének a megtapasztalása ez, és erre hivatva vagyunk, mindannyian.”

HV

HAZAI VADÁSZ – Vadászat és ami mögötte van!

 

(forrás: HAZAI VADÁSZ TV Magazin)