M5 TV – Gasztro percek – Öreglaki vadmalac leves – 2021/10. adás – 2021.03.06.
Ez az étek, egy-tál étel vad-apró húsból készül, az ízek kavalkádja, egy jó vadászat után, egy esti baráti beszélgetéshez nagyon finom étel. Karakteres íz, savanykás összhatással! Megtalálható benne: vadhús, gomba, sárgarépa, petrezselyemgyökér, szerecsendió, tejszín, citrom.
Recept:
– Vaddisznócomb 0,9 kg
– vöröshagyma 2 közepes fej
– fokhagyma 4 gerezd
– színes paprika 2 csapott evőkanál
– szerecsendió 2 db
– sárgarépa 2 db
– petrezselyemgyökér 2 db
– gomba 0, 15 kg
– tejszín 0,4 dl
– citrom 2 db
– citromlé
– só ízlés szerint
– erős paprika krém 1-2 kvk
– petrezselyemzöld 1 cs