M5 TV – Gasztro percek – Zöldborsós-gombás vadnyúl ragu – 2021/44. adás – 2021.10.30.
A vöröshagymát apró vágjuk, zsíron megpirítjuk, rátesszük a feldarabolt tiszta vadnyúl húst, ízesítjük sóval, borssal, adunk hozzá fokhagymát, majd kevés vízzel elkezdjük párolni! Öntünk hozzá vörösbort, tovább pároljuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát és a zöldborsót! Adhatunk hozzá áfonyalekvárt és vörösbort! Csípős ízű tarhonyával tálaljuk!
Vadnyúl 0,40 kg
Vöröshagyma 2 db közepes fej
Zöldborsó 0,20 kg
Gomba 0,20 kg
Vörösbor 3 dl
Fokhagyma 3 gerezd
Áfonyalekvár
Só, Bors Ízlés szerint
Csípős tarhonya 0,20 kg