M5 TV – Gasztro percek – Zöldborsós-gombás vadnyúl ragu – 2021/44. adás – 2021.10.30.

A vöröshagymát apró vágjuk, zsíron megpirítjuk, rátesszük a feldarabolt tiszta vadnyúl húst, ízesítjük sóval, borssal, adunk hozzá fokhagymát, majd kevés vízzel elkezdjük párolni! Öntünk hozzá vörösbort, tovább pároljuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát és a zöldborsót! Adhatunk hozzá áfonyalekvárt és vörösbort! Csípős ízű tarhonyával tálaljuk!

 

Vadnyúl                                0,40 kg
Vöröshagyma                      2 db közepes fej
Zöldborsó                            0,20 kg
Gomba                                 0,20 kg
Vörösbor                              3 dl
Fokhagyma                          3 gerezd
Áfonyalekvár
Só, Bors                                Ízlés szerint
Csípős tarhonya                   0,20 kg